Expeditie Robinson

Aan zee

Origineel teamuitje waarin teamgeest en plezier centraal staan

Misschien heb je na het zien van Expeditie Robinson zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen”. Nu is je kans! Expeditie Robinson aan Zee is onze uitvoering van het welbekende tv-programma Expeditie Robinson. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd op het strand. De deelnemers worden worden onderworpen aan verschillende proeven. De welbekende vuur- en de eetproef zullen natuurlijk niet ontbreken!

 

Expeditie Robinson aan zee!

Bij aankomst staan de instructeurs voor jullie klaar. Na een korte introductie worden de Expeditie Robinson deelnemers in teams van 5 personen verdeeld. Speel Expeditie Robinson slim en tactisch. Alle spelelementen van Expeditie Robinson zijn met elkaar verbonden. Zo krijg je direct bij de start al informatie die je later nodig hebt. Dus alle zintuigen op scherp! Zijn de vlaggen gehesen en de bandanas bevestigd? Vanaf nu ga je actief het spel in...

Expeditie Robinson voor teambuilding

Expeditie Robinson aan Zee is zeer geschikt als origineel bedrijfsfeest, leuk teamuitje, vrijgezellenactivitieit of speciaal voor teambuilding van een groep. In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen? En wie beschikt er over ruimtelijk inzicht? Samenwerking en communicatie zijn essentieel voor het behalen van de winst. Expeditie Robinson is één van onze populairste teambuildingactiviteiten van dit moment. 

Expeditie Robinson in scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Afhankelijk van budget en tijd is het fijn als er iets te kiezen valt. Daarom bieden we drie varianten Expeditie Robinson aan: Budget, Compleet en XL. Weten welke variant geschikt is voor uw groep? Neem contact op via het formulier. Expeditie Robinson kan in Scheveningen worden georganiseerd. Maar ook Kijkduin en Hoek van Holland kunnen het toneel zijn van dit originele uitje. Expeditie Robinson is mobiel, dus flexibel inzetbaar ook op een locatie naar keuze.

Compleet verzorgd personeelsuitje aan het strand

Expeditie Robinson aan Zee kan met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Wij werken samen met verschillende strandtenten. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. Afhankelijk van de wensen voor het bedrijfsuitje zullen wij adviseren bij het maken de juiste keuze. Wij geven je de kans om Expeditie Robinson van heel dichtbij mee te maken op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Expeditie Robinson is ook zéér geschikt voor vriendengroepen, een familiedag of als vrijgezellenfeest. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

© 2019 Expeditie Robinson aan Zee powered by Belevingaanzee.nl • Scheveningen • Kijkduin • Wassenaar

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon